Productspecificatie

Productnaam
Gluten/lactose vrij gebak aardbei
Afbeelding
Ingredienten
aardbeien, slagroom(MELK), water, verse kaas (magere)(MELK), suiker, glucose-fructosestroop, EI, maiszetmeel, Plantaardige Olie(raapzaad), rijstebloem, druivensap, Emulgator(E471), Enzym(lactase), gelatine, Geleermiddel(E440), kersensap (concentraat), maiszetmeel (gemodificeerd), Natuurlijk Aroma(natuurlijk aroma), radijsextract, Rijsmiddel(E341, E450, E500), saffloer (concentraat), saffloerextract, Verdikkingsmiddel(E412), Voedingszuur(E330), yoghurt(MELK), zout, Zuurteregelaar(E327, E332)
Allergenen
Ei, Melk
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 2 dag(en).
Bewaartemperatuur: 5 °C

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 724 KJ
Energie KCal 172.92 KCal
Eiwit 3.3 g    
Koolhydraten 20 g    
   - Suikers 15 g    
Vetten 9 g    
   - Verzadigd 3.2 g    
Voedingsvezels 0.6 g    
Zout 0 g