Productspecificatie

Productnaam
Wit tijger
Productinformatie
Brood kan het best worden bewaard in een plastic zak, die vervolgens wordt opgeborgen in een afgesloten broodtrommel. Hierdoor blijft het brood het langst zacht en mals. Wie houdt van brood met een krokante korst, bewaart brood bij voorkeur in een
papieren broodzak.
Van (oud) brood kun je natuurlijk altijd een lekkere tosti maken, of een heerlijk roosteren

Bewaartips:
* Het is belangrijk dat de broodtrommel schoon en fris is, dus zonder kruimels en condens.
* Bewaar brood niet in de koelkast. Daarin veroudert het veel sneller. Zetmeel in brood laat water namelijk los tussen -5°C en +5°C, daardoor droogt het brood uit.
* Brood dat je voor langere tijd wilt bewaren, kun je het best invriezen. Tips bij het invriezen van brood: Brood kan heel goed worden ingevroren. Veel mensen halen tegenwoordig één maal per week brood om het vervolgens in de vriezer te bewaren.
* Brood kan het beste worden ingevroren in een plastic zak.
* Het is handig om gesneden brood te nemen. Zo kun je steeds van het ingevroren brood het gewenste aantal sneetjes lostrekken of -breken. Deze sneden kun je op een bord of in een broodmandje laten ontdooien.
Afbeelding
Ingredienten
TARWEbloem(LUPINE,MOSTERD,SOJA), water, gist, bakkerszout, Plantaardige Olie(raapzaad), rijstebloem, suiker, paneermeel(TARWE), SOJAbloem, Plantaardig Vet(palm), Emulgator(E482), dextrose, Antiklontermiddel(E535), enzymen, enzymen(TARWE), kaliumjodide, Meelverbeteraar(E300, E920), TARWEmoutmeel(LUPINE,MOSTERD,SOJA)
Allergenen
Gluten, Soja, Lupine, Mosterd
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 2 dag(en).
Bewaartemperatuur: 20 °C

Brood kan het best worden bewaard in een plastic zak, die vervolgens wordt opgeborgen in een afgesloten broodtrommel. Hierdoor blijft het brood het langst zacht en mals. Wie houdt van brood met een krokante korst, bewaart brood bij voorkeur in een papieren broodzak. Het is belangrijk dat de broodtrommel schoon en fris is, dus zonder kruimels en condens. Bewaar brood niet in de koelkast. Daarin veroudert het veel sneller. Zetmeel in brood laat water namelijk los tussen -5°C en +5°C, daardoor droogt het brood uit. Brood dat je voor langere tijd wilt bewaren, kun je het best invriezen.

Tips bij het invriezen van brood:

Brood kan heel goed worden ingevroren. Brood kan het beste worden ingevroren in een plastic zak. Het is handig om gesneden brood te nemen. Zo kun je steeds van het ingevroren brood het gewenste aantal sneetjes lostrekken of -breken. Deze sneden kun je op een bord of in een broodmandje laten ontdooien. Brood kun je circa 2 weken in de vriezer bewaren. Wanneer je het langer bewaart, droogt het wat uit.
Bereidingswijze
N.V.T.

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 1002 KJ
Energie KCal 239.32 KCal
Eiwit 8.1 g    
Koolhydraten 46 g    
   - Suikers 1.4 g    
Vetten 1.8 g    
   - Verzadigd 0.4 g    
Voedingsvezels 2.3 g    
Zout 1.1 g